Fetih Mahallesi Arçelik Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi

0216 471 80 95 / 0532 646 84 10

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi olarak kullanmakta olduğunuz beyaz eşyalardan ortaya çıkan sorunları ortadan kaldırmaktayız. 

Örneğin kullandığınız çamaşır makinesinin aşırı bir şekilde titreyerek çalışması ve su kaçırması, bulaşık makinesinin su damlatması ve pervanesinin dönmemesi, buzdolabının istenilen derecede çalışmaması ve aşırı buzlanması, fırının istenilen şekilde çalışmaması gibi bütün işlemleri en iyi şekilde çözüme kavuşturabilmekteyiz. 

Bunun neticesinde müşterilerimiz her daim bizlere olumlu geri dönüşlerini bildirmektedirler.

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Beyaz Eşya Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Buzdolabı Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Çamaşır Makinesi Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Bulaşık Makinesi Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Klima Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Kombi servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Fırın servisi


Fetih Mahallesi Arçelik Servisi Olarak Çağımıza Ayak Uydururuz

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi olarak müşterilerimize karşı her daim en iyi şekilde hizmet sunabilmek adına kendimizi geliştiren bir kurumuz. 

Bundan dolayı iş sektörümüzü ilgilendiren herhangi yeni bir teknolojik gelişme ortaya çıktığı zaman bunu yakın bir şekilde takip etmekteyiz. 

Bunun neticesinde eğer çalışma alanımızı etkileyen bir yenilik olduğuna karar verirsek bünyemiz içerisinde çalışmakta olan bütün personellerimizi toplayarak bu konu ile ilgili geniş çaplı bir eğitim sürecinden geçirmekteyiz. 

Bu konu hakkında bilgilenen personelimiz iş sahası içerisinde müşteriler ile irtibat kurduğu vakit firmamızın marka değerini çok iyi şekilde temsil edebilecektir.


Fetih Mahallesi Arçelik Servisi Olarak Müşterilerimize Her Daim Özel Olduklarını Hissettiririz

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi olarak bizlerle sorunlarını çözmemiz adına iletişim haline geçen müşterilerimize en yakın ekip arkadaşlarımızı göndererek sorunlarını kısa süre içerisinde belirlemekte ve gerekli müdahaleleri yapmaktayız. 

Müşteri temsilcimizle Telefon 0216 471 80 95 iletişim online bunları gerçekleştirirken her daim güler yüzlü ve pozitif bir şekilde müşterilerimizle iletişim kurmaktayız.


MÜŞTERİ YORUMLARI

YENİ YORUM YAZ


SERVİSİ ARA
WHATSAPP